Familieidræt fortsætter uforandret efter nye restriktioner og retningslinjer fra regeringen i fredags. Læs nedenstående!

Regeringen meldte i fredags ud, at forsamlingsforbuddet sænkes fra 50 til 10 personer.

“Der er dog en undtagelse for dette for idræts- og foreningsaktiviteter uden overnatning for børn og unge op til 21 år inklusiv evt. ansvarlige personer over 21 år, hvis dette vurderes nødvendigt for forsvarlig afholdelse af aktiviteten. Der må maksimalt samles 50 til disse aktiviteter.”

Der er kommet afklaring på, hvad “ansvarlige personer over 21 år” dækker over og meldingen fra Kulturministeriet lyder:

“Må man deltage på et voksen-barn hold til en idrætsaktivitet?
Sammen med børn og unge op til 21 år må der deltage de nødvendige voksne over 21 til at afvikle arrangementet forsvarligt. Der må f.eks. gerne være tilknyttede voksne til babysvømning eller til voksen-barn gymnastik. Der må derimod ikke være en større forsamling af f.eks. forældre på sidelinjen til en idrætsaktivitet (…)”.

Læs den fulde afklaring fra Kulturministeriet i dette link: Opdatering fra Kulturministeriet

Vær opmærksom på, at der er kommet krav om mundbind for personer over 12 år på alle offentlige indendørs arealer. I skal derfor bære mundbind før og efter aktiviteterne - på vej ind og ud af hallerne.

Vi fortsætter med at holde afstand og opretholde den gode hygiejne ude på holdene - og husk at blive hjemme hvis I er syge eller har symptomer på sygdom.

Vi glæder os derfor til fortsat at se jer ude på holdene.


SENESTE NYHEDER

Familieidræt i pressen

Familieidræt - Videoer