!!! Vores hjemmeside er under konstruktion !!!
Send os en mail hvis der er uklarheder eller spørgsmål: info@familieidraet.dk

 
VELKOMMEN TIL FAMILIEIDRÆT 

HVEM ER FAMILIEIDRÆT OG HVORDAN BLIVER I MEDLEM: 
Familieidræt er en frivillig idrætsforening for børnefamilier, der gerne vil gå til idræt sammen, afprøve sjove aktiviteter og være sammen som familie på en hyggelig og anderledes måde.
I Familieidræt ønsker vi at skabe et medlemskab der giver adgang til masse sjove, aktive og fede oplevelser, der imødekommer den travle familiehverdag. Som medlem af Familieidræt får I som familie adgang til en masse fede aktiviteter og enkeltstående event året rundt, både på hverdage og i weekenden, så I som familie kan deltage når det passer jer.

MEDLEMSKAB:
Et medlemskab i Familieidræt koster 250 kr. pr. person om året.

Medlemsskabet dækker omkostninger som fx udvikling af nye aktiviteter, uddannelse og kurser til instruktører, benyttelsesgebyrer af kommunale idrætsfaciliteter, reklame og markedsføring, forsikringer, administration og meget mere.  

Da Familieidræt både er en forening på Frederiksberg og i København betaler man medlemskab i forhold til sin bopæl, men dette har ingen betydning for deltagelse i vores mange aktiviteter.

BLIV MEDLEM HER

HOLDBETALING:
Når I som familie er meldt ind i Familieidræt kan I deltage i vores mange aktiviteter. Nogle af vores aktiviteter kræver en hold/aktivitetsbetaling, da der f.eks. er et begrænset antal pladser (grundet f.eks. aktivitetstypen eller plads i hallen indendørs) eller flere omkostninger til udstyr mm. Det vil fremgå tydeligt af vores aktiviteter om der er en holdbetaling.

I kan læse mere om medlemskabet under MEDLEMSKAB

Vi glæder os meget til at se jer som medlem i Familieidræt og til de mange fede aktiviteter vi skal lave sammen!
De bedste hilsner
Familieidræts bestyrelse og instruktørteamet

 

SENESTE NYHEDER

Familieidræt i pressen

Familieidræt - Videoer