Bliv medlem hos Familieidræt

Tilmeld jer et hold hos Familieidræt og giv dig og din familie mulighed for at være sammen på en sjov og anderledes måde, afprøve nye aktiviteter og få sved på panden. Familieidræt er for alle børnefamilier der gerne vil have gode og sjove idræt- og friluftsoplevelser sammen.

I tilmelder jer holdene i Familieidræt under ”vores hold”.

Sæsoner
Der er 2 sæsoner i familieidræt:
Efterårssæson: september - marts
Forårssæson: april - juni
Derudover har vi 'Familieidræt i det fri', der ligger 5 søndage i både efterår og forår.
Pris
Prisen for hovedsæsonen er:
Første voksen: 700 kr. / Anden voksen: 550 kr.
Første barn: 500 kr. / Øvrige børn: 350 kr.
Prisen for sommersæson:
Første voksen: 350 kr. / Anden voksen: 250 kr.
Første barn: 250 kr. / Øvrige børn: 150 kr.
Hvis I som forældre ønsker at skiftes til at komme med jeres barn/børn er det ok kun at tilmelde den ene af jer.
Tilmelding
Da der er begrænsede pladser på holdene, tildeles disse efter ”først til mølle”. For at tilmelde jer skal I gå ind på det hold, I ønsker at tilmelde jer og trykke på ”tilmeld holdet”. Dernæst vil I blive guidet gennem tilmelding og betaling. Efter betaling modtager I en mail med en bekræftelse, samt nogle generelle informationer om det tilmeldte hold (tid, sted, startdato, slutdato mm.). Medlemmer fra vores forrige sæson, har mulighed for at tilmelde sig før andre.

Ventelister
Under ”Vores hold” fremgår det om der er flere pladser på et hold eller ej. Hvis holdet er booket, er det muligt at tilmelde sig en venteliste, hvor I vil få en mail, hvis der kommer pladser på holdet.

Aflysninger
Der er ikke træning i skolernes ferie og på helligdage. Yderligere kan der forekomme enkelte aflysninger i løbet af sæsonen, hvis lokalet aflyses fra kommunens side eller ved sygdom. Bestyrelsen i Familieidræt vil, i givet fald, forsøge at finde alternativ træningssted/instruktør.


Familieidræt.dk © 2013 info@familieidraet.dk