Store smil, grin og røde kinder hos både børn og voksne er et succeskriterium når familier går til aktiviteter hos Familieidræt!
Familieidræt er en idrætsforening for børnefamilier der gerne vil gå til idræt sammen, afprøve sjove aktiviteter og være sammen som familie på en hyggelig og anderledes måde.

Familieidræt startede op i 2010 og var den første idrætsforening med aktiviteter kun rettet mod børnefamilier. Foreningen startede ud fra en undren over, hvorfor forældre oftest står ved sidelinjen og ser passivt til, mens deres børn dyrker idræt - når de i stedet, sammen kan få en time med sjove aktiviteter, familiesamvær og sved på panden. Dette ville Familieidræt gerne være med til at ændre og er derfor blevet en forening der tilbyder børnefamilier attraktive tilbud som de kan gå til sammen, og som giver både store og små en sjov og anderledes oplevelse hver gang.

Familieidræt er en idrætsforening med ca. 600 medlemmer og 30 frivillige instruktører.
Frivilligheden er et grundlæggende element i foreningen og det frivillige engagement har været det bærende siden forenings opstart.
Foreningen er non-profit og alle indtægter går til at forbedre foreningens aktiviteter og give Familieidræts medlemmer endnu flere gode og sjove oplevelser!

Familiedræt holder til på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Amager Strand, Islands Brygge og i Valby. Foreningens aktiviteter er for forældre og børn fra 2-10 år og aktiviteterne spænder bredt.

I Familieidræt vil vi gerne blive ved med at udvikle og forbedre os og er meget åbne for medlemmernes input, så kom meget gerne med jeres ideer og kommentarer.
Bestyrelsen
Formandskab: Mai Westhoff & Anna Pouplier
Kasserer: Nicolai Tofte Holm
Bestyrelsesmedlem: Marie Damgaard
Bestyrelsesmedlem: Amalie Hugo Strandberg
Bestyrelsesmedlem: Anette Jacobsen
FAMILIEIDRÆT I PRESSEN

Dokumenter


Familieidræt.dk © 2013 info@familieidraet.dk